бестселери

најдобар процес

Гумени компоненти

Гумени компоненти

Пластични компоненти

Пластични компоненти

Гумени компоненти

Најпрофесионално

Компоненти на комплетот за инфузија

Компоненти на комплетот за инфузија

ОЕМ силиконски производи

ОЕМ силиконски производи

Хируршки инструменти Силиконска рачка

Хируршки инструменти Силиконска рачка

Пластични компоненти

истражувај повеќе

Порти за инјектирање

Порти за инјектирање

Стопки и вентили

Стопки и вентили

Конектори и капачиња

Конектори и капачиња

Стеги

Стеги

Шила и комори

Шила и комори

Филтри

Филтри

Продолжни линии

Продолжни линии

Други компоненти

Други компоненти

Разбирање на нашите компании

U-med е основана во 1999 година и се наоѓа во градот Чангжу, провинцијата Џиангсу.Компанијата го помина сертификатот за системот ISO13485, а сега има напредна производствена опрема и технологија, работилница за чисто склопување од 100.000 нивоа и софистицирана опрема за визуелно скрининг, која ефикасно ги штити потребите на клиентите.

  • за
Прашај кошница (0)
0