shitesit me te mire

procesi më i mirë

Komponentët e gomës

Komponentët e gomës

Komponentët Plastikë

Komponentët Plastikë

Komponentët e gomës

Më profesionale

Komponentët e Setit të Infuzionit

Komponentët e Setit të Infuzionit

Produkte silikoni OEM

Produkte silikoni OEM

Instrumentet kirurgjikale Doreza silikoni

Instrumentet kirurgjikale Doreza silikoni

Komponentët Plastikë

eksploroni më shumë

Portat e injektimit

Portat e injektimit

Kupat dhe valvulat

Kupat dhe valvulat

Lidhës & kapele

Lidhës & kapele

Kapëse

Kapëse

Spikes & Chambers

Spikes & Chambers

Filtrat

Filtrat

Linjat e zgjerimit

Linjat e zgjerimit

Komponentët e tjerë

Komponentët e tjerë

Kuptimi i kompanive tona

U-med është themeluar në vitin 1999 dhe ndodhet në qytetin Changzhou, Provinca Jiangsu.Kompania ka kaluar certifikimin e sistemit ISO13485 dhe tani ka pajisje dhe teknologji të përparuar të prodhimit, një punëtori të montimit të pastër me 100,000 nivele dhe pajisje të sofistikuara të ekzaminimit vizual, që mbron në mënyrë efektive nevojat e klientëve.

  • rreth
Inquire Basket (0)
0